Ön itt van: Home / Budapesti városnézés / Budapest városnézés Parlament látogatással

Budapest városnézés Parlament látogatással

  • Tipus: Budapesti túrák
  • Időtartam: egész napos (7-10 óra)
  • Idegenvezetés nyelve: Angol, Német, Francia, Olasz, Spanyol
Túra dátumok
Idegenvezetés nyelve
Indulás időpontja
Ár / fő
9.500 Ft
Alap ár adóval együtt:9.500 Ft
Ár kedvezménnyel7.480 Ft
Fogyasztói ár9.500 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 7.480 Ft
Az áfa összege 2.020 Ft

Részletes leírás

Vegyen részt a parlamentes városnéző túránkon és ismerje meg Budapest legfontosabb nevezetességeit. Élvezze a panorámát a budai hegyekről, és nézze meg a pesti oldal legfőbb nevezetességeit. A városnézés végén lehetősége nyílik a parlament épületének megtekintésére is.

A Lánchídtól elindulva a Margit hídon megyünk át Budára, majd a Duna-part és a Fő utca nevezetességei mellett elhaladva érkezünk a Várba. Itt egy séta keretében elhaladunk a Várnegyed legfontosabb látnivalói, többek között a Mátyás-templom és a Halászbástya előtt. Ezt követi a páratlan szépségű kilátás megtekintése a Gellért-hegyről, majd utunk az Erzsébet hídon át Pestre vezet. A Vásárcsarnok, a Magyar Nemzeti Múzeum és a Keleti pályaudvar előtt elhaladva megállunk a Városligetben, a Hősök terén. Rövid sétát követően továbbindulunk a belváros irányába az Andrássy úton, az Állami Operaház előtt elhaladva, majd a Szent István Bazilika érintésével érkezünk a Kossuth térre. A neogótikus Parlament épületének meglátogatását követően a program a Néprajzi Múzeum előtt ér véget.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy két ár tartozik ehhez a túrához EU és nem-EU állampolgárok részére. Az ár akkor érvényes EU állampolgárok részére, ha magukkal hozzák érvényes útlevelüket vagy személyi igazolványukat a túrára.

Április-október: naponta (hétfő kivételével) 10.00
November-március: csüt. pén., szo., vas. 10.00

A megadott ár tartalmazza a „pick up” szolgáltatást is, azaz a program kezdete előtt 30 perccel – igény szerint – elmegyünk vendégeinkért Budapest közigazgatási területén belül az Ön által megjelölt helyre.

A megadott ár nem tartalmazza a Mátyás-templom és a Halászbástya belépődijait.

 

Képgaléria

Videó

Videó

Legyen tájékozott

Cityrama hírlevél feliratkozás

Cart

 x 
A kosár üres